Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
111 files van totaal 404 km

Crossers op de vlucht voor politie

Toegevoegd: 19-04-2012, 15.11 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft woensdagavond een 16-jarige Vlissinger opgepakt die even daarvoor aan het crossen was geweest.

De politie hield de jongen rond 20.30 uur aan in de Zeeaster in Vlissingen. Even eerder was bij de politie de melding binnengekomen dat er twee jongens met bivakmutsen op rijdend op crossmotoren aan het crossen waren door de wijk Lammerenburg. Zij zijn daarna gesignaleerd in Paauwenburg.


Op de Lammerenburghweg/Wildbaan kwam één van de bestuurders ten val en vluchtten beide jongens te voet voor de politie. Eén van de jongens is door buurtbewoners overmeesterd en overgedragen aan de politie. Hij was niet in het bezit van een rijbewijs, reed zonder helm, de pitbike was niet verzekerd en had geen verlichting.

Er is afstand gedaan van de pitbike.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buurtbewoner (20-4-2012 om 12:49)
Nou maar hopen dat het rustig blijft want iedere avond dat heen en weer gerij en die herrie wordt je toch gek van . om nog maar niet te hebben over de gevaarlijke situaties te hebben .
René (19-4-2012 om 17:16)
Gelukkig weer een paar van die herrieschoppers te pakken. "brommers" vernietigen en een dusdanig hoge boete dat ze geen geld overhouden om een andere te kopen. ze zullen je of één van je kinderen overhoop rijden. en begin nu niet over "je bent zeker niet jong geweest of was jij vroeger zo'n lieverdje", natuur dit ik ook dingen die niet mochten, maar dan wel op plaatsen waar je alleen jezelf iets aan kon doen.
Vlissinger (19-4-2012 om 16:48)
Dat het tijd wordt, deze apen rijden al weken rond in bossenburgh, nog een paar dan zijn ze allemaal weg. blijf bellen mensen
Rob (19-4-2012 om 16:40)
Goed gedaan heren politie , een andere man en ik zijn op een haar na aan gereden door dat stelletje aso's . 3 stuks scheuren bijna elke avond over de langeleenweg , zonder verl.geen nummerborden , met mutsen op , en bloed hard. we zijn ook al aan het zoeken geweest maar konden ze nog niet vinden .
Bossenburger (19-4-2012 om 16:33)
Ze scheuren rond op die pitbikes en alles en iedereen moet maar voor ze aan de kant gaan!!! Ik hoop dat die jongen een paar pijnlijke plekken aan de val heeft overgehouden, dat zal m leren.
Bezoeker (19-4-2012 om 15:38)
Er wordt elke avond door de wijk Bossenburgh gecrosst.
Cookie-instellingen beheren