Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
89 files van totaal 302 km

Vier gewonden bij ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 19-04-2012, 15.14 uur
Volgens de politie raakten er vier mensen gewond.
Volgens de politie raakten er vier mensen gewond.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster & Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij een forse aanrijding op de Guido Gezellestraat in Terneuzen zijn woensdagavond meerdere gewonden gevallen.

Het ongeval gebeurde omstreeks 20.50 uur ter hoogte van de kruising Guido Gezellestraat / Vlietstraat. Een 21-jarige bestuurder uit Terneuzen raakte een verkeerslicht en kwam daarna in botsing met een andere personenauto.


De twee inzittenden, een 19-jarige man uit Hulst en een 20-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen, van de 21-jarige bestuurder zijn naar het ziekenhuis gebracht met nek- en rugklachten.

De bestuurder van de andere betrokken personenauto en zijn inzittende raakten eveneens gewond. De twee, een 63-jarige vrouw en een 66-jarige man uit Hulst, zijn met een gebroken borstbeen naar het ziekenhuis vervoerd.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het incident. Een deel van de Guido Gezellestraat richting Axel is gedurende het incident afgesloten geweest voor verkeer. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde auto's na het onderzoek weggesleept.

Beide auto's zijn total loss. De exacte toedracht wordt nog onderzocht.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (20-4-2012 om 07:13)
Ben erg benieuwd wat hier gebeurd is, vreemd dat de jongeman tegen 'n verkeerslicht is gebotst?!?!? Sterkte voor allen in elk geval, zoveel ellende en waardoor? Roekeloos rijgedrag, een stuurfoutje of ja wat? in ieder geval enorm veel schade en leed.
Jane (19-4-2012 om 20:38)
De Guido Gezellestraat word iedere avond als Racebaan gebruikt het word tijd dat er vaker word gecontroleerd op dat asociaal rijgedrag van bepaalde bestuurders voor er nog meer gebeuren. En ik zeg totaal niet dat dit ongeluk ook door hard rijden is gebeurd. Voor alle betrokkenen sterkte
Cookie-instellingen beheren