Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brutale straatroof in Goes

Toegevoegd: 20-04-2012, 15.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Donderdagavond rond 23.15 uur is er een 74-jarige man uit Goes beroofd in het recreatiegebied de Hollandsche hoeve in Goes.

De man fietste over een fietspad in dat gebied waar hij werd vastgepakt door een jonge man die om zijn portemonnee vroeg. Even later voegde zich een tweede jonge man bij hem. De 74-jarige gaf zijn portemonnee met daarin een geldbedrag, persoonlijke documenten en een credit card, waarna beide overvallers verdwenen richting Kattendijksedijk.


Eén van de daders is ongeveer 1.80 m lang, de ander iets kleiner. Beiden waren ten tijde van de overval gekleed in donkere kleding en spraken Nederlands. De politie zoekt getuigen van deze straatroof.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (20-4-2012 om 22:38)
Gemeente Goes: zet hier maar eens liever mensen op i.p.v. ieder uur 3 maal dezelfde parkeerplaats controleren of jullie nog wat over je begroting van bonnen schrijven kunnen komen. Lijkt wel het wilde westen daar in Goes, bescherm je burgers maar liever. Sterkte meneer!
W.j (20-4-2012 om 19:35)
Wat is dat voor tuig dat oudere mensen beroofd, als het flinke jongens zijn doen ze dat bij mannen van middelbare leeftijd maar dat durven ze niet, stelletje aso's als ze deze te pakken krijgen een flink poosje opbergen en er bij vermelden waarvoor ze zitten leren ze het dan wel af.
Karin (20-4-2012 om 19:34)
wat belachlijk!! Ga werken voor je geld! wat een idioten allemaal!!! STERKTE voor deze man
Ik (20-4-2012 om 18:22)
De wereld gaat kapot,je kan als mens niet meer alleen over straat, want er lopen beesten rond. Meneer heel veel sterkte,de schrik zal er lang in zitten.
P de w (20-4-2012 om 17:50)
Ze moeten die overvallers gaan taakstraf meer geven,maar geef ze een PLUIM in der reet met een kilo diamiet eraan!!!!!!
Henriette (20-4-2012 om 16:40)
Stoer He?!
Cookie-instellingen beheren