Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Politie lost reeks diefstallen op

Toegevoegd: 20-04-2012, 21.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEERENHOEK - Op 10 april jl. werd een 32-jarige man uit de gemeente Borsele aangehouden op verdenking van koperdiefstal bij een bedrijf in 's-Heerenhoek. Uit het politieonderzoek dat op de aanhouding volgde bleek dat de verdachte in de afgelopen maanden veertien keer eerder koper had ontvreemd.

Op 11 april jl. werd in deze zaak een tweede verdachte aangehouden. Dit betreft een 26-jarige man uit de gemeente Borsele die twee keer betrokken is geweest bij koperdiefstallen. Tijdens huiszoekingen in de woningen van de twee verdachten werden diverse gestolen goederen aangetroffen. Deze goederen waren onder andere afkomstig uit een bedrijf in 's-Heerenhoek waar in september 2011 was ingebroken.


Ook werden in de woningen van de verdachten gestolen fietsen, een gestolen aanhangwagen en kleine hoeveelheden harddrugs aangetroffen. De gestolen goederen gaan terug naar hun rechtmatige eigenaar. De drugs worden vernietigd. 

In verband met de gestolen aanhangwagen is donderdag door de Zeeuwse politie een 29-jarige inwoner van de gemeente Tholen verhoord. Hij bleek ook te maken te hebben met een inbraak in een container in 's-Heerenhoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (23-4-2012 om 13:02)
Ikke; heb jij toevallig een mooie auto of dure sieraden in huis? zet dat dan even in deze colom, dan kom ik ze wel weghalen. kijken of je het dan ook begrijpt.
Bertus (22-4-2012 om 22:08)
@ikke, misschien had hij beter een gewoon baantje kunnen gaan zoeken? Ik begrijp namelijk NIET dat mensen gaan jatten en zeker niet dat het goed gepraat wordt! Maar een uitkering met illegale praktijken aanvullen lijkt normaal.En de werkenden maar betalen!
Jan (22-4-2012 om 20:53)
Nu eens een vraag aan de politie wat gebeurd er nu met de helers want die zijn ook schuldig maar daar lezen of horen wij niets want daar zijn wij burgers ook nieuwsgierig naar geworden ,of krijgen die geld toe soms
Renata (22-4-2012 om 20:41)
@Ikke: ik hoop dat ze de volgende keer jou komen "bezoeken" met al je begrip.
Jan (22-4-2012 om 14:15)
Ja Jan ik weet wie het is maar er is weinig of niets te halen ,ik weet ook dat torentijd zijn 2de thuis is,hij woont meer in torentijd dan in s-heerenhoek jammer want deze heren kosten de samenleving heel veel geld
Bram (22-4-2012 om 01:41)
Ook eens even bij stil te staan: goed werk van de politie. We mopperen wel altijd (meestal) op de politie, maar zo zie je maar weer, het is goed dat er politie is. Petje af hoor.
Cookie-instellingen beheren