Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 188 km

Achtervolging vrachtauto door polder

Toegevoegd: 22-04-2012, 20.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
WILHELMINADORP - Zaterdagavond heeft de politie een gestolen vrachtauto achtervolgd door de Wilhelminapolder.

Rond 23.15 uur zagen agenten een vrachtauto die als gestolen gesignaleerd stond rijden over de A58 tussen 's-Gravenpolder en Goes. Zij zetten de achtervolging en en gaven de bestuurder van de vrachtauto een stopteken. De bestuurder van de vrachtauto negeerde dit echter en ging er vandoor.



Na een achtervolging door de Wilhelminapolder stopte de vrachtauto uiteindelijk aan de Katseveerweg bij Wilhelminadorp. De bestuurder van de vrachtauto zette het voertuig dwars over de weg zodat de doorgang voor de agenten werd geblokkeerd. Vermoedelijk is de bestuurder van de vrachtauto overgestapt in een andere auto. 

De politie heeft een onderzoek ingesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alex wil bij de politie (24-4-2012 om 15:29)
@Alex, dus jij gaat nu per direct solliciteren bij de politie?? Ik vermoed van niet, is weer zo'n figuur van ik weet het beter en ik maak nooit fouten. Nou dacht het niet de eerste persoon die geen fouten maakt moet nog geboren worden.
Sjaak (24-4-2012 om 00:47)
Begrijp ik nou goed dat The A Team nog in leven is? Als ik zo de reacties lees lijkt het er wel op! Allemaal superhelden met superkrachten en superauto's en megageweren en geen wetten en regels die ook nog eens niet dood kunnen. Doe wat met jullie superkrachten ipv te internetten!
Okkie (23-4-2012 om 23:40)
Tjah, ik denk dat de politieagenten best het vuur had willen openen, maar gezien onze huidige "slappe en misdaad-bevorderende" wetgeving en rechtspraak lopen ze dan het risico om zelf in de bak te belanden! Anders hadden ze die zielepoten zeker te grazen genomen!
Davie (23-4-2012 om 17:35)
Ja @ alex, dat leest u goed, en ze weten niet eens zeker waar de bestuurder is gebleven. echt een beetje triest dat ze zichzelf zo makkelijk zoo snel buitenspel laten zetten. en wie weet wat ze met die vrachtwagen van plan waren, weer een overval op een geldtransport ?
Gerard (23-4-2012 om 17:30)
Is het niet verstandig, dat de politie eens naar "DE POLITIE OP JE HIELEN ".kijkt. Succes verder!
Kees (23-4-2012 om 16:57)
Dat is op zich niet zo vreemd Alex. Een vrachtwagen is veel groter en als de bestuurder dwars wil ramp hij de politie auto zo van de weg. Die heeft geen schijn van kans. En als je de vracht auto dwars op de weg zet zoals hier en erachter staat een ande3re auto dan ben je weg. Helaas voor de politie
Cookie-instellingen beheren