Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken Vlissinger veroorzaakt ongeval

Toegevoegd: 22-04-2012, 23.18 uur
De beginnend bestuurder had ruim 4 maal teveel gedronken. De beginnend bestuurder had ruim 4 maal teveel gedronken.
De beginnend bestuurder had ruim 4 maal teveel gedronken.
© Foto: Youri Bodbijl
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zaterdagmiddag rond 18.00 uur vond er op de Paul Krugerstraat in Vlissingen een eenzijdig ongeval plaats.

Een 25-jarige automobilist uit Vlissingen reed over de Paul Krugerstraat komende uit de richting van de brug. Toen hij, ter hoogte van de kruising met de Industrieweg, moest remmen voor een voor hem rijdende auto raakte hij op de verkeerde weghelft en ramde daar twee geparkeerd staande auto's.


De 25-jarige man is onderzocht door ambulancemedewerkers. Hij bleek geen letsel te hebben opgelopen. Omdat uit een blaasproef op straat bleek dat hij teveel had gedronken is de man aangehouden.

Uit ademanalyse op het politiebureau bleek dat de Vlissinger, die beginnend bestuurder is, ruim 4 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
You don't know ? (25-4-2012 om 17:46)
@ "lick", nee hoor, onder "verslaving" valt ook gewoon probleem gedrag wat men zoals hier duidelijk niet kan laten tegen beter weten in, en wat enstige gevolgen met zich meebrengt, zoals een autoongeluk bijvoorbeeld ? alsof je dagelijkse comazuiper of junk moet zijn om verslaaft te zijn zeker ?
Arjan (25-4-2012 om 16:59)
Het bericht vermeldt dat het een beginnend bestuurder betreft. Daarvoor is de grens volgens mij 0,2 promille. Dan is 4x teveel dus 0,8 promille, of drie à vier biertjes. Dat is absoluut teveel, maar dronken is misschien een beetje overdreven.....
Willem (25-4-2012 om 12:40)
Auto in de pers--nooit meer een rijbewijs laten halen. de straffen zijn gewoon te soft in nederland. NU blikschade--straks iemand doodrijden. zulke figuren horen geen auto te besturen. geef hem maar een driewieler met zijwieltjes.
Ila (25-4-2012 om 10:04)
Blijkbaar vinden een aantal mensen het normaal wat hier is gebeurd. Tja hij heeft tenslotte maar 4 drankjes op. Sorry mensen maar dat is echt de verkeerde instelling. Rijden is niet drinken. En pak anders lekker een taxi.
R (24-4-2012 om 21:58)
Behoorlijke smak gemaakt zo te zien. Dronken bestuurder zet ik mijn vraagtekens bij. Als je dronken bent kan je niet eens in je auto stappen, laat staan normaal lopen. jammer dat er weer van een mug een olifant gemaakt word.
Anno (24-4-2012 om 17:58)
Lekker voor je ik hoop dat je een flinke straf krijgt en dat je veel moet betalen dat soort mensen hoort niet op de weg zuipen en rijden is geen combinatie en veel te hard wat als je mensen of kinders had geraakt IDIOOT!!!!!
Cookie-instellingen beheren