Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 39 km

Voordracht Ruijs als directeur VRZ

Toegevoegd: 25-04-2012, 19.37 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Gerrie Ruijs is unaniem voorgedragen als kandidaat voor de functie Regionaal Commandant / Directeur Veiligheidsregio Zeeland.


Ruijs is ruim vijf jaar directeur en brandweercommandant geweest bij de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland. Daarvoor was zij directeur/eigenaar van Gerrie Ruijs PMOV (Project Management Openbare Orde en Veiligheid) en heeft zij als interim- en projectmanager veel ervaring opgedaan met onder andere kwaliteitszorg, advies, training, coaching en onderzoek op het gebied van openbare veiligheid.

Vandaag heeft de selectiecommissie van het Algemeen Bestuur van de Veiligheidsregio Zeeland unaniem voorgedragen. In de eerstvolgende vergadering van het Algemeen Bestuur zal de benoeming van mevrouw Ruijs formeel bekrachtigd worden.

Ruijs zal samen met de directeur Publieke Gezondheid, Ronald de Meij, de directie gaan vormen van de Veiligheidsregio Zeeland.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vrijwilliger (25-4-2012 om 23:04)
Als de VRZ in het bedrijfsleven mee moest draaien. Zal dat bedrijf geen lange levensduur hebben!!Het bestuur is te zwaar, Komt nagenoeg niet meer uit de warme kant. En ze durven geen risico meer te nemen!!! Ziet het als een nieuw bedrijf. Dat 13 goed draaiende gaat overnemen....en waarom???
Jaap (25-4-2012 om 20:27)
Zolang de cultuur van deze luxe/spilzieke organisatie niet verandert: er is zelfs geen begroting 2012, zal een nieuwe directeur geen soelaas bieden.
Cookie-instellingen beheren