Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duiker uit Yerseke omgekomen in Harlingen

Toegevoegd: 26-04-2012, 09.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
HARLINGEN - Een 27-jarige man uit Yerseke is woensdagavond om het leven gekomen toen hij een reparatie uitvoerde aan de schroef van een schip in de vissershaven van Harlingen. Dat meldt de telegraaf.


De man, een sportduiker, was één van de bemanningsleden en had zelf aangeboden de klus uit te voeren. Toen de man te lang onder water water bleef, waarschuwden zijn collega's politie en brandweer.

Een duiker van een bedrijf in Harlingen vond de man bewusteloos in het water. Hij werd op het dek door hulpverleners gereanimeerd, maar overleed alsnog onderweg naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WW (27-4-2012 om 12:18)
Veel sterkte voor de nabestaanden. Had deze man geen veiligheidslijn aan zijn uitrusting? Dit lijkt mij toch zeker bij de deze watertemparatuur noodzakelijk.
Van der Pol Autoverhuur Harlingen (27-4-2012 om 09:17)
We zijn allen diep geschokt dat deze man tijdens zijn werk is verdronken. We wensen de nabestaande de kracht toe dit zware verlies een plek te geven.
Yesee (27-4-2012 om 08:16)
Veeel sterkte voor alle nabestanden met dit grote en zware verlies.!
Brian (26-4-2012 om 23:22)
Mijn collega was een goede vriend van het slachtoffer. En vertelde dit nieuws vandaag en is er helemaal kapot van. We leven erg met alle betrokkenen en nabestaanden mee. en wensen iedereen veel sterkte toe met dit verlies.
K. (26-4-2012 om 20:10)
Onbegrijpelijk! Veel sterkte voor zijn nabestaanden en bij het verwerken van dit grote verlies.
Yese (26-4-2012 om 18:53)
Veel sterkte gewenst aan de nabestaande
Cookie-instellingen beheren