Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (14) korte tijd ontvoerd

Toegevoegd: 27-04-2012, 23.13 uur - Update: 27-04-2012, 23.29 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In Zierikzee is vrijdagavond korte tijd een meisje ontvoerd geweest. Dat heeft de politie Zeeland zojuist bekend gemaakt.


Volgens de politie werd het 14-jarige meisje rond 21.45 uur in de Scheldestraat in Zierikzee tegen haar wil een auto in getrokken door een negroïde man. Volgens de politie gebeurde dat toen het meisje zich bevond in de omgeving van de kinderboerderij.

Het meisje kon na ongeveer één kilometer rijden ontsnappen. De auto moest toen stoppen en het meisje zag kans uit de auto te komen. Ze vluchtte weg richting de Waterwijk. Het meisje raakte volgens de politie niet gewond.

De politie roept dringend op uit te kijken naar de dader en zijn auto. Het zou gaan om een donkere SUV of een busje. Hij had donkere kleding aan. Ook zou de man een hoed hebben gedragen. Mensen die een verdachte of (hem en) zijn auto hebben gezien, kunnen bellen met 0900-8844.

Verdere details over de zaak zijn volgens de politie nog niet bekend. Volgens een woordvoerder is het meisje haar verhaal op dit moment nog aan het vertellen tegenover agenten. De politie hoopt morgen meer zicht te hebben op het voorval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (4-5-2012 om 10:31)
Vroeger toen ik op de LTS op school zat,zat er een meisje bij ons in de klas die een soort gelijk iets meegemaakt heeft,en zelfs verkracht zou zijn,na veel door vragen van de betrefende agenten bleek het meisje deze smoes verzonnen te hebben. Wees dus voorzichtig met een oordeel vellen.
A (4-5-2012 om 08:49)
Getint of blank het maakt niet uit maar ze moeten gewoon van jonge kinderen afblijven..Dus als we die getinte rotte appels een enkeltje reis geven naar land van afkomst.. Zou nederland er veel beter van worden.
Dorpsbewoner (2-5-2012 om 10:13)
Waar hebben jullie het over! : 'te laat thuis komen'? Het is toch volkomen normaal dat een 14 jarige om 10 uur thuis moet zijn als ze b.v. naar een verjaardag of vriendin is geweest? Erg als je zoiets overkomt! Gelukkig kon ze ontsnappen!
VdVonck (29-4-2012 om 18:11)
Vrijwel iedere bekende pedofiel is blank (hoeft niet van Nederlandse afkomst te zijn). De huidskleur heeft hier geen ruk mee te maken! Ik loop iedere dag kokhalzend over straat van alle 12 of 13 jarige meisjes met hun 5 marokkaanse of antilliaanse vriendjes. Volgens mij is dat toch echt vrije wil!
Pippa (29-4-2012 om 18:10)
Een gevaarlijke situatie ,ik hoop dat ze hem gauw pakken,als het allemaal waar is, tegenwoordig hoor je vaak van verzonnen verhalen om aandacht te krijgen!
Marijke (29-4-2012 om 15:51)
Het blijft natuurlijk een tijdstip waarop een 14-jarig meisje niet op straat moet zijn, zeker niet alleen. Neemt niet weg dat de dader snel moet wordt gepakt.
Cookie-instellingen beheren