Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mishandeling na verkeersruzie Bruinisse

Toegevoegd: 29-04-2012, 19.32 uur
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - Op de Philipsdam bij Bruinisse is zaterdag omstreeks 17.45 uur een 49-jarige automobilist uit Wageningen door twee inzittenden van een andere auto geïntimideerd en mishandeld.

De man reed, samen met een passagiere, op de Philpsdam nabij de rontonde bij de Rijksweg N59. Op dit gedeelte van de weg mag niet worden ingehaald. De 49-jarige bestuurder zag achter hem een blauwe Fiat Punto naderen met daarin twee mannen. De bestuurder maakte handgebaren, bleef aan de bumper kleven en seinde met zijn lampen.


Tussen de twee bestuurders ontstond een situatie van inhalen, remmen en voorbijrijden. Bij de rotonde passeerde de bestuurder van de Fiat de 49-jarige automobilist en blokkeerde daarna de weg. Nadat de 49-jarige man was gestopt stapten de twee mannen uit de Fiat en één van hen trapte een deuk in de auto van de 49-jarige man.

Toen deze uitstapte, werd hij door beide mannen geschopt en geslagen. De twee mannen zijn daarna gevlucht, vermoedelijk in de richting van Zierikzee. Het gaat om een oudere en een jongere man. Beiden hadden kortgeknipt haar en ze waren brildragend. De 49-jarige automobilist uit Wageningen heeft geen zichtbaar letsel opgelopen.

De politie verzoekt de twee mannen uit de blauwe Fiat Punto zich te melden. Ook mensen die weten wie de mannen zijn en mogelijke getuigen van dit incident worden verzocht contact op te nemen met de politie. Men kan bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
N (30-4-2012 om 20:11)
Echt praat niet zo dom mensen !!!! Ik heb dit allemaal voor me ogen zien gebeuren. En hier zijn maar 2 schuldige...., Als je een onschuldige man met een vrouw van 90 zo op ze bek slaat en ze auto toetakelt. Schandalig. maar goed hier blijken mensen dus begrip voor te hebben !!!!!!!
Tom (30-4-2012 om 14:09)
@ automobilist: hij zal misschien niet de max. snelheid gereden hebben, maar ga er dan voorbij in plaats van iemands auto te beschadigen en iemand zomaar klappen te geven. Iets oplossen gaat niet met geweld! Blijkbaar is er geen begrip meer voor een ander, bij jou ook niet zo te lezen!
Een vrouw (30-4-2012 om 13:24)
Als je 80 mag en je rijd 70 wat is daar mis mee ?moet je dan maar weg blokkeren en deuk in auto trappen en iemand mishandelen vindt als je voorbij wilt omdat iemand langzamer rijd kan je ook er achter blijven tot je voorbij kenvindt dit heel erg belachelijk van die 2 om zo te handelen.
Doe Normaal (30-4-2012 om 13:00)
@ , automobilist en arie, dus als je langzaam/op het gemakje rijd vraag je eigenlijk om in elkaar geslagen te worden??? Waar gaat het heen met de maatschappij, iedereen altijd maar haast en doorjakkeren. rij ook wel eens 100 op een 80km weg en dan heb ik ook last van zulke bumperklevers
Dima (30-4-2012 om 11:52)
Al zou deze automobilist met een slakkegang gereden hebben is dat nog geen reden om met iemand op de vuist te gaan ! Wat een mentaliteit heerst er alom . Zijn er nog mensen zonder ''kort lontje''?Je zou toch een minuutje langer moeten rijden .. omdat jouw voorganger wat langzaam rijdt...KOM OP ZEG !
Arie (30-4-2012 om 09:19)
Niet om het goed te praten, maar de 49 jarige man reed toevallig niet tergend langzaam? Problemen oplossen beginnen bij het voorkomen, gewoon normaal de max snelheid rijden dus, wordt iedereen blij van.
Cookie-instellingen beheren