Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Man betast en slaat vrouwen

Toegevoegd: 01-05-2012, 19.14 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de Zware Plaatwerkerij in de Glacisstraat in Vlissingen is maandagavond een 34-jarige Vlissinger door twee beveiligingsmedewerkers aangehouden.  

Tijdens Groove To Chill in de Zware Plaatwerkerij had de man twee vrouwen van 30 en 36 jaar betast. Omdat de vrouwen hier niet van gediend waren ontstond een handgemeen waarbij de Vlissinger de vrouwen sloeg. Bij zijn aanhouding door de beveiligers werd hij beledigend en bedreigend en probeerde te slaan.


Toen hij werd overgedragen aan de politie sloeg hij ook bedreigde taal uit richting de agenten. De 34-jarige Vlissinger is naar Torentijd gebracht en in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren