Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 32 km

Diverse vechtpartijtjes in Middelburg

Toegevoegd: 01-05-2012, 19.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Op de Vlasmarkt in Middelburg vonden in de nacht van maandag op dinsdag enkele incidenten plaats. 

Een stuk of twaalf meisjes raakten slaags met elkaar. Agenten haalden hen uit elkaar. Er werd niemand aangehouden en er was voor zover bekend geen letsel. Ook ontstond een vechtpartijtje tussen een man of twintig. Ook zij werden uit elkaar gehaald en gevorderd de Vlasmarkt te verlaten.


Een 21-jarige Middelburger werd aangehouden omdat hij luidkeels de agenten uit liep te schelden. Een 26-jarige Middelburgse vrouw bemoeide zich ermee en ook zij werd aangehouden. Tijdens de aanhoudingen werden agenten omringd door enkele tientallen 'belangstellenden'.

Twee portiers van een horecabedrijf verleenden assistentie. De aangehouden personen zijn inmiddels weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Reiger (3-5-2012 om 02:16)
Waarom, waarom, waarom nou??? Altijd moet zo'n gezellig iets als afgelopen maandag op vechten en hommeles uit lopen. Mensen, geniet van de gezelligheid en de festiviteiten, en ga met een fijn gevoel naar huis toe...Op naar een feest zonder vechten of hommeles...
Cookie-instellingen beheren