Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 23 km

Verkeerscontrole in Axel na overlastmeldingen

Toegevoegd: 14-04-2005, 23.41 uur
Door: Politie Zeeland

AXEL - Naar aanleiding van overlastmeldingen van hardrijdende scooters op het Spui in Axel, is daar vanmiddag een verkeerscontrole gehouden.

In totaal zijn er acht scooters bekeurd omdat zij een te hoge snelheid hadden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 77 kilometer per uur, waar 30 is toegestaan. Ook werden, en passant, nog vijf automobilisten bekeurd die te hard door de wijk reden.

Hier bedroeg de hoogst gemeten snelheid 79 kilometer per uur waar 50 is toegestaan. Ook werd een bestuurder bekeurd vanwege het niet dragen van de autogordel, een bestuurder van een snorfiets werd bekeurd omdat hij ten onrechte gele platen voerde en een bestuurder werd bekeurd omdat hij een radardetectiesysteem in zijn auto had.

Het detectiesysteem werd in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren