Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Verdachte schietpartij weer vrij

Toegevoegd: 03-05-2012, 19.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Eén van de verdachten van de schietpartij in Terneuzen is inmiddels in vrijheid gesteld omdat hechtenis niet langer nodig is voor het onderzoek.  


De schietpartij vond maandagavond rond 22.00 uur plaats in de Larixstraat. Een 20 jarige man uit Terneuzen is door één of meerdere kogels zwaar gewond geraakt. Tevens werd er ook een vrouw geraakt. Kort na het voorval zijn door de politie in de Rozenstraat vier mannen in de leeftijd van 18 t/m 21 jaar aangehouden. 

Eén van deze verdachten is nu dus weer vrij. Dit wil volgens de politie niet zeggen dat die persoon geen verdachte meer is. De andere drie zitten nog vast en worden vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jackeliene (5-5-2012 om 08:40)
Je moet de grote vis vangen, niet die kleine mannetjes die in hun autootje gangstertje spelen,met hun pappas pistool, kijk is wat verder naar de ouderen rondom die jongeren die zijn het echte kwaad achter dit drama ,want een sluwe persoon lost dit soort afrekeningen niet zelf op.
Remco (4-5-2012 om 22:40)
1 verdachte vrij, blijkbaar is er dan niet voldoende bewijs om deze persoon langer vast te houden. @Piet, niet voldoende bewijs is voor politie ook aanleiding om niet langer vast te houden. Als u als burger zo graag bescherming wilt kies dan bij verkiezingen een betere partij!
John (4-5-2012 om 13:14)
@Anonymous, Let wel: verdachte he. Hij is nog niet schuldig bevonden en tot die tijd blijft het een verdachte. Niettemin ben ik het verder roerend met u eens dat er veel strenger opgetreden moet worden. De politie dient wel respect terug te krijgen door er ook naar te handelen.
Jack (4-5-2012 om 12:56)
Welkom in holland
Piet (4-5-2012 om 09:04)
Dus een verdachte van een schietpartij wordt vrijgelaten omdat hechtenis voor het onderzoek niet meer nodig is. Wat dacht men ervan om de maatschappij tegen zulke figuren te beschermen?Gewoon weer lekker z'n gang laten gaan, kan die opscheppen tegen z'n vrienden. Wat een land zijn we geworden...
Terneuzen (4-5-2012 om 07:39)
Welkom in nederland waar je as crimineel alles kunt doen en laten
Cookie-instellingen beheren