Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 202 km

Vrouw bedreigt bankmedewerker met mes

Toegevoegd: 03-05-2012, 19.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
BURGH-HAAMSTEDE - Een 47-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland is donderdag rond 16.30 uur aangehouden door de politie wegens bedreiging.  

Ze wordt ervan verdacht, kort voor haar aanhouding, een medewerker van een bank in Burgh-Haamstede te hebben bedreigd met een mes. De vrouw wilde geld opnemen van haar rekening maar had geen legitimatie bij haar. Ze verliet de bank om vervolgens even later terug te komen met een mes waarmee ze de medewerker bedreigde.


Zonder geld verliet ze even later weer de bank. Omdat haar gegevens bekend waren, kon ze kort erna worden aangehouden. Bij het incident raakte niemand gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JBS (9-5-2012 om 05:53)
Nou arm zijn ze niet ze wonen in een kast van een huis en hebben 2 bedrijven. Ze was gewoon heel kwaad en totaal niet verward ze wilde gewoon haar geld hebben. Maar ja dan moet je wel je id mee nemen, want dat weet je bij een bank moet je je legitimeren.
Renata (5-5-2012 om 21:57)
@Remco: beetje ongepaste reaktie om "op de persoon te gaan spelen". Ja, die vrouw is fout en moet hiervoor gestraft worden. Maar mij lijkt dat ze tegelijkertijd ook deskundige hulp nodig heeft want dit doe je niet enkel uit arrogantie lijkt mij.
Dima (5-5-2012 om 20:16)
@An, wat een naieve reactie van u. Al hebben uw kinderen honger[ dat komt hier in Nederland niet voor, het is trek hebben] en u moet geld hebben is dat nog geen reden om een mes te trekken nietwaar? nee, deze mevrouw haar mentaliteit moet bijgeschaafd worden, het wordt anders van kwaad tot erger!
An (5-5-2012 om 08:40)
Misschien was haar geld op en heb ze kinderen thuis zitten die ze eten moe geven en omdat ze dan der geld niet kreeg was ze even in alle staten. Zou kunnen hè dus mensen pas op met je reacties je weet niet waarom de vrouw zo reageerde.
Nickey (5-5-2012 om 07:49)
Regels zijn nou eenmaal regels.als een bankmedewerker je om een legi bewijs vraagt .toon hem dan.niet bij?ben je strafbaar want je moet het ten alle tijde kunnen tonen.en ook al kennen ze je ,erg assioaal om met een mes te gaan dreigen
Remco (5-5-2012 om 00:13)
Deze mevrouw kan beter ijsjes gaan verkopen heb je geen mes voor nodig. arrogantie stijgt mensen vaak naar hun bol zo ook bij ..... heb geen worden voor dit gedrag,als ik dit zou doen dan zou er een flinke boete en mischien wel meer boven mijn hoofd hangen. als je weet wie dit is reageer je anders
Cookie-instellingen beheren