Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 46 km

Vlissinger verwondt agenten in Goes

Toegevoegd: 06-05-2012, 19.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Zondag tussen 00.58 uur en 01.05 uur is een agent door een 41-jarige man op de Grote Markt bespuugd. Een andere agent kreeg schoppen van de 41-jarige Vlissinger. 

Even eerder was de man gevorderd het centrum van Goes te verlaten wegens ongewenst gedrag. Hij keerde echter terug en werd aangehouden waarbij hij zich verzette. De agent liep schaafwonden op door de schoppen.  


Eenmaal in de cel beland greep de 41-jarige de hand van een andere agent en brak daarbij de pink van de agent.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zelle (9-5-2012 om 18:08)
Stoere vent ben jij Jan! Jullie sloegen d'r op, misschien moet je jezelf eens laten behandelen want als je d'r op kickt om mensen te slaan ben jij wat mij betreft niet geschikt voor de maatschappij. Gek.
Hans (8-5-2012 om 10:21)
In de media staat het altijd anders geschreven, ik weet zeker dat deze man ook een pak op z'n donder heeft gehad. Alleen tijdens worsteling raak al je all snel gewond. Ze hebben de man toch aangehouden. En wat ik zelf in Goes zie, is dat er wel hard wordt opgetreden,.
Jan (7-5-2012 om 20:01)
Waarom heeft de politie nu eigenlijk pepper spray bij zich of zijn deze leeg vanwege het bezuinigen ,kom op politie laat je ballen maar zien ,toen ik polite beambte was sloegen wij erop en er is nooit niemand minder van terug gekomen ,alleen meer respect hadden ze daarna
Andre (7-5-2012 om 18:09)
Laat iedereen nou eens eerlijk zijn: Zou jij als politie agent je in je gezicht laten spuggen en je vinger laten breken als je een persoon moet aanhouden,ja .Nou ga dan maar sokken breien voor een goed doel.
Andre (7-5-2012 om 18:02)
Vroeger had je twee politie agenten in vlissingen.Den Engelsman,Stuut.bv. bij ongeregeld heden in de st jaoabsstraat aldaar,riep ereen dat het gedonder klaar moest zijn aan het eind van de straat.Ja en het was klaar ook.Overwicht indien mogelijk.
DoorsneeBurger (7-5-2012 om 15:50)
Inderdaa, vroeger kreeg! de politie respect. Respect is iets wat gekregen wordt zoiets moet je verdienen. Zoals justitie nu te werk gaat krijgen ze dat respect van vroeger ook niet meer terug. Bonnenschrijvers en regelaanpassers zijn het, niemand mag nog iets en zelf vinden ze alles te mogen.
Cookie-instellingen beheren