Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Aanhoudingen bij feest Terneuzen

Toegevoegd: 06-05-2012, 19.46 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De politie Zeeland heeft in de nacht van zaterdag op zondag drie personen aangehouden op een plein in de Mr. F. J. Haarmanweg in Terneuzen.

De politie en beveiligers hielden toezicht nabij een feestzaal waar een feest werd gehouden. Een jonge man van 18 jaar, afkomstig uit Sluiskil, is die nacht aangehouden wegens het beledigen van agenten.


Een 17-jarige jongen uit Terneuzen is eveneens aangehouden wegens belediging van agenten en schopte daarna de gehele ruit van een dienstauto kapot. De 19-jarige broer van de aangehouden jongen gedroeg zich opstandig vanwege de aanhouding en is ook aangehouden.

Een aantal jongeren wilden naar het vernielde politievoertuig lopen waarop zij zijn gesommeerd te vertrekken. Het plein waarop zich 100 tot 150 personen bevonden is hierna door de politie en beveiligers geschoond waarbij de wapenstok is gebruikt. Een aantal aanwezigen, waaronder een beveiliger die in gevecht was met een feestganger, zijn gebeten door een diensthond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nuchtere leerling (11-5-2012 om 15:51)
Ik was er ook, ik drink zelf geen druppel, ik liep aan het einde naar buiten, er was een grote drukte, zag van alles gebeuren. van stokken tot politiehonden. ik liep rustig naar een bewaker toe, vroeg wat er aan de hand is waarop ik vervolgens een klap krijg met een stok van een agent, niet normaal!
Joost (10-5-2012 om 11:38)
Overigens ben ik er de hele avond aanwezig geweest (nuchter want was BOB) en stond erop te kijken toen het uit de hand liep want stond namelijk een sigaretje te roken en te wachten tot iedereen naar de auto kwam... Zwaar machtsmisbruik zoals gewoonlijk door die mannetjes die denken dat ze alles zijn
Joost (10-5-2012 om 11:36)
Ja zeker! bewakingsdienst doet zijn werk lekker :s Eerst bij Jazz a Delic gedonder en nu hier... Zodra er iets gebeurd weten deze "beveiligers" alles uit de hand te laten lopen. Zowel de beveiliging als de politie heeft hier grote fouten gemaakt!
Aanwezige (10-5-2012 om 07:57)
Ik was er zelf ook (vorig jaar ook bij snowbase waar de urinoirs van de muren werden getrokken.) Dit jaar was het wel een stuk rustiger alleen waren er wel een paar raddraaiers, die op op een gegeven moment werden verwijderd door de security Alleen buiten werden inderdaad de verkeerden aangepakt.
Anneke (8-5-2012 om 18:07)
Het feest was een gala van het zeldenrust dit was wel van vrijdag op zaterdag als ouder zijnde ging ik namelijk mijn kind halen!
Eigen Schuld, Dikke Bult (8-5-2012 om 13:51)
De 1e van deze "brave" leerlingen kon al om 22.30 worden afgevoerd als gevolg van coma zuipen. Leer jezelf eerst maar eens te gedragen, voor je commentaar geeft. Wie denk je dat eerder geloofd word, de politie en de beveiliging of een stel bezopen tieners die niet meer op hun poten konden staan.
Cookie-instellingen beheren