Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Alcoholcontroles bij sportkantines

Toegevoegd: 08-05-2012, 13.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
BRESKENS - Afgelopen zondag zijn op diverse plaatsen in Zeeuws Vlaanderen alcoholcontroles gehouden waarbij het accent lag op de bezoekers van de sportkantines van de diverse voetbalverenigingen.

Aan het eind van de middag werd gecontroleerd in Breskens, Terneuzen en Philippine. In de avonduren is gecontroleerd in de omgeving van Ovezande (Zuid-Beveland).


Ongeveer 59 personen hebben een blaastest afgelegd. Geen van de bestuurders had teveel gedronken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Justice (12-5-2012 om 09:51)
Het zou beter zijn als de politie wat vaker 's nachts in Philippine kwam kijken naar die bezopen lui die iedereen wakker schreeuwen, fietsen in het water smijten en de boel slopen. Ik ben zelf maar begonnen met een "dossier" Philippine op te maken want van de politie moet je het absoluut niet hebben
Jetje (8-5-2012 om 19:30)
Heel knap en de controle had beter ergens anders kunnen staan
Cookie-instellingen beheren