Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Gewonden bij botsing Sas van Gent

Toegevoegd: 08-05-2012, 19.49 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Op de Westkade in Sas van Gent zijn dinsdagmiddag vier auto's betrokken geraakt bij een aanrijding. Twee mensen raakten gewond.


Het ongeluk gebeurde bij een tijdelijk verkeerslicht dat geplaatst was in verband met wegwerkzaamheden aan de Westkade. Drie auto's stonden te wachten voor het verkeerslicht. Een achterop komende 26-jarige automobilist uit Breskens kon niet meer op tijd remmen en botste achterop de laatste auto waardoor de andere auto's tegen elkaar doorschoven.

Twee bestuurders liepen door de klap nekklachten op en zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De beschadigde auto's zijn weggesleept door een takelbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Canadees (9-5-2012 om 09:00)
Hier ben ik weer met de kop staart botsing. Daar alweer, je ziet afstand houden is NIET belangrijk bij de meeste mensen. Zitten dromen in de auto als ik rij dan ben ik met autorijden bezig en niks anders. Nog meer defensief ,Maar dat word niet gewaardeerd op de weg. Maar alweer , dit is het gevolg
Cookie-instellingen beheren