Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier keer vissen zonder vispas

Toegevoegd: 10-05-2012, 13.28 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Woensdag controleerde de politie op de naleving van de visserijwet bij alle viswateren van Schouwen Duiveland.

Hierbij zijn tientallen personen gecontroleerd op diverse locaties. Vier personen ontvingen proces verbaal voor het vissen zonder vispas. Ze zaten op de Brouwersdam aan de zijde van het Grevelingenmeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een sportvisser (13-5-2012 om 19:11)
Heel goed dat ze controleren.En niet lullen van boeven vangen,dat doen ze ook.Maar als iedereen maar gaat vissen zonder te betalen,is de zee zeker snel leeg,Gewoon betalen en dan doe je dus zorgen dat er bv paling uitgezet kan worden.En natuurlijk ook je eigen troep visdraad opruimen Let ffe op zelf
Henk hengelaar (12-5-2012 om 20:52)
1 van de 4 boetes had ik te pakken. maar leg mij eens uit, word er ook maar 1 visje beter van als ik dus een vispas bij had?(heb hem maar niet bij) dacht dat zout water vrij vissen was... op straat staan blowen en drinken mag wel en een visje vangen kost je 85 eu. goedzo politie ga zeker zo door!
Schot bertsman (11-5-2012 om 22:52)
Beste Bert Schotsman: Het strand heeft hier niks mee te maken......De zee is vrij nl, daar hoed je geen vispas voor te hebben. En voor alle zeikerds tegen de politie...Wetten zijn wettern, als je je er niet aan wil houden...bluuf dan tuus eeeej.
Bob (11-5-2012 om 15:17)
Ehhh ja frans , met de vispas deel je mee aan de onderhoud en stand van de visserij. Als er geen controle op zou zijn , dan zijn we waarschijnlijk met de tijd zo uitgevist. Zo zijn er ook van die geschreven regeltjes wat kan en niet kan :-p Gr.
Bob (11-5-2012 om 15:12)
Moet hier nou serieus nieuws over gemaakt worden? 4 mensen zijn beboet jippie haha tijd voor een feestjuh
Dhr. Z.Eiker (11-5-2012 om 15:10)
Al 20 jaar koop ik elk jaar een vergunning(nu vispas a 30 eur) nooit geen controle gehad, dus 20 jaar x 30 euro is 600 euro!! Goed dat er eens gecontroleerd is moeten ze vaker doen!! wel zo eerlijk tegenover de goedwillenden. En regel is regel wie zich er niet aan houdt neemt zelf de risico's.
Cookie-instellingen beheren