Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 72 km

Bewoner geslagen door inbrekers

Toegevoegd: 12-05-2012, 09.51 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In Goes is de bewoner van een huis aan de Vosmaerstraat vrijdagavond geslagen toen hij drie inbrekers betrapte.


De bewoner kwam rond 22.45 uur bij zijn woning aan en zag toen plotseling drie mannen uit het huis komen. Aangezien de mannen hier niet thuishoorden sprak hij ze aan. De bewoner kreeg hierna een klap van één van de mannen en hierop maakten zij zich uit de voeten.

De Goesenaar heeft het signalement van de mannen goed in zich opgenomen en is direct naar binnen gerend om de politie te bellen. De meldkamer gaf het signalement vervolgens door aan agenten op straat en die keken uit naar de drie verdachten.

De bewoner is intussen rond gaan kijken in de woning en trof een geforceerd raam aan. Vermoedelijk zijn de inbrekers hierdoor naar binnen gekomen. Er is nog niet bekend of er iets is weggenomen.

Omstreeks 23.15 uur troffen agenten in de Jacob Valckestraat in Goes drie mannen aan die aan het opgegeven signalement voldeden. Uit onderzoek bleek dat dit de mannen waren die de bewoner uit zijn huis had zien komen.

De drie mannen zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Het gaat om Goesenaren van 30, 32 en 42 jaar oud. De bewoner is onderzocht door een arts, maar liep geen ernstige verwondingen op als gevolg van de klap.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (12-5-2012 om 20:23)
de tijden ben het echt niet eens met je. Pensioenleeftijd bereikt maar ik verdien echt niks bij hoor.Je moet dus wel weten wat je schrijft en ik wil je wel iets vertellen.Ze moeten met hun poten van andermans spullen afblijven Kom nou laat ze maar langs komen. Onderkruipsel van de bovenste plank!!
Mascleta (12-5-2012 om 16:52)
Helaas waren de opgepakte mannen niet de daders.
Marijke (12-5-2012 om 16:33)
Wie zegt dat die drie mannen geld tekort komen of zonder werk zitten. Als dit zo is mogen ze dan gaan jatten bij een ander? Een heel minne gedachte. Dit heeft niets te maken met de intrede van Nederland tot de Schengenzône "de tijden".
Lotte27 (12-5-2012 om 14:57)
Het is simpelweg zo dat misdaad loont en dit soort figuren niet met de gevolgen voor anderen zit. Ik werk met bajesklanten en heb nog nooit een crimineel horen zeggen dat hij het deed omdat hij geen werk kon vinden of honger had...
Bewoner Renesse (12-5-2012 om 13:20)
Hier in Renesse werd een bewoner aangeklaagd dat hij een inbreker geslagen zou hebben tijdje terug. En de advocaat eiste vrijspraak. Ben benieuwd wat hieruit komt. Ik zou zeggen naam foto plaats openbaar maken. Recht van de privacy geld niet voor criminelen die verspeel je dan.
W. (12-5-2012 om 12:50)
@De Tijden, Dit heeft helaas niks met de arbeitsmarkt van nu te maken, maar met de intrede van Nederland tot de Schengenzone.
Cookie-instellingen beheren