Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 55 km

Ravage na ongeluk onder invloed

Toegevoegd: 13-05-2012, 19.28 uur
Door: Roland de Jong
BURGH-HAAMSTEDE - Zaterdagavond rond 22.05 uur vond er op de Hogezoom in Burgh-Haamstede een eenzijdig ongeval plaats. De betrokkene bleek onder invloed van alcohol.

De politie kreeg rond genoemd tijdstip de melding dat er aan de Hogezoom een auto tegen een lantaarnpaal was gereden. Ter plaatse zagen agenten de bestuurder van de auto, een 18-jarige man uit Burgh-Haamstede, enkele meters van het ongeval over de stoep lopen.


De man bleek met zijn auto tegen een lantaarpaal,een televisiekast en twee paaltjes die op een vluchtheuvel stonden te zijn gereden. De lantaarnpaal lag in stukken in de berm, de televisiekast was opengereten en de auto was aan de voorzijde zwaar beschadigd.

Uit ademanalyse bleek dat de automobilist (beginnend bestuurder) ongeveer 5,5 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
... (15-5-2012 om 21:37)
Jmmr dat glk gereageerd wordt op zon manier jmmr want de omstandigheden weten jullie niks van toevallig heeft hij een complete black out gehad en weet hij helemaal niks meer van de complete avond noch dat hij bier op had weer allemaal van die vooroordelen
Mike (15-5-2012 om 16:19)
@Tom: Ook zonder hond is het net zo gevaarlijk
Jimpa (14-5-2012 om 20:19)
Nooit meer een rijbewijs geven ook niet voor een scootmobiel. Levensgevaarlijk voor anderen dit figuur
Tom (14-5-2012 om 09:16)
18 jaar, dus nog maar net zijn rijbewijs en dan al met zoveel drank op achter het stuur kruipen!? Die verdient geen rijbewijs meer, dat heeft hij nu wel verspeelt. Je zal er maar lopen met je hond...
Cookie-instellingen beheren