Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Rechtszaak tegen Vlissinger weer uitgesteld

Toegevoegd: 14-05-2012, 18.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Soms zit het tegen, daar bij de rechtbank in Middelburg. Zo ook maandag, toen de zaak tegen een 21-jarige Vlissinger eindelijk zou worden behandeld.  

Elf keer was de jongeman al voor de rechtbank verschenen en elf keer werd de zaak weer aangehouden. Voor een onderzoek, voor een nader onderzoek of voor een contra-onderzoek. De Vlissinger moest zich onder meer verantwoorden voor enkele overvallen, waarbij in 2009 twee snackbars door hem en zijn maat werden bezocht, het aftroggelen van geld van zijn oma, een verkrachting van een minderjarig meisje en de gijzeling van een jongeman die weigerde mee te doen aan de overvallen. Als straf voor zijn weigering werd hij in de kofferbak van een auto opgesloten. 


Maandag ging de zaak weer eens niet door. Zo was een getuige niet komen opdraven, ontdekte een rechter dat hij zich niet met de zaak mocht bemoeien omdat hij al rechter in de zaak was geweest van een medeverdachte en had een psycholoog een rapport geschreven in plaats van een psychiater.

Wanneer de zaak nu wel zal worden behandeld is nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (16-5-2012 om 20:36)
Nederland kennende, wordt meneer straks vrijgesproken omdat het hem nu allemaal zooo moeilijk wordt gemaakt door het steeds uit te stellen
Bandit (15-5-2012 om 12:14)
Gelukkig kost het allemaal geen belastinggeld........ Niet te begrijpen dat mensen die zo lang naar school gaan, als rechters e.d. in dit geval, er zo'n grote puinzooi van kunnen maken.... bravo!!
Marco (15-5-2012 om 00:14)
Als je 'n beetje vent bent, neem je de verantwoording voor je daden !!!
Cookie-instellingen beheren