Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond bij ongeval Hulst

Toegevoegd: 14-05-2012, 19.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Maandagmiddag rond 15.30 uur vond er op de Zoutestraat in Hulst een aanrijding plaats tussen een motorrijder en een fietser. 

De motorrijder kwam vanuit de richting Graauw en de fietser kwam vanuit de richting Hulst-centrum. Ter hoogte van de Truffinoweg sloeg de 13-jarige fietser uit de gemeente Hulst plotseling linksaf. De 56-jarige motorrijder uit dezelfde gemeente moest vol in de remmen, kon de fietser net ontwijken, maar kwam zelf ten val en brak hierbij zijn sleutelbeen.  


De fietser is er met de schrik vanaf gekomen, maar de motorrijder moest met de ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Zijn motor is beschadigd. Agenten van de Zeeuwse politie kwamen ter plaatse en hebben een getuige van het ongeluk gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
QuasiMoto (16-5-2012 om 12:31)
Weinig reacties op dit bericht. Zou wel anders geweest zijn als de motorrijder de fietser niet meer had kunnen ontwijken. Dan was die ineens slachtoffer geworden en had de motorrijder het moeten ontgelden. Nu ging de motorrijder onderuit en blijft iedereen onverschillig. Hoezo vooroordelen?
Rabarber (15-5-2012 om 08:46)
Die kinders schieten overal maar voor en tussen en fietsen soms midden op straat met zn drieen naast elkaar... das normaal tegenwoordig
Cookie-instellingen beheren