Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Poging ramkraak op pinautomaat

Toegevoegd: 16-05-2012, 12.42 uur
Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - Woensdag rond 04.00 uur werd bij een bankgebouw op de Hoofdweg in Rilland met een auto geprobeerd om een pinhokje open te breken.


Toen de politie na de melding ter plaatse kwam, werden bij het pinhokje geen personen meer aangetroffen. Wel stond daar een auto, een grijze Opel Monterey, met draaiende motor, die gebruikt was om het pinhokje te vernielen.

De poging mislukte, de deuren van het pinhokje konden niet met de auto worden vernield, wel ontstond er een grote ravage. De grijze Opel Monterey die bij het pinhokje werd aangetroffen, bleek diezelfde avond op de Voorhoute in Rilland weggenomen te zijn.

Vorige maand werd ook al geprobeerd de geldautomaat te kraken. Deze poging mislukte omdat het gasalarm afging.

Zie ook:
- 22/04/2012: Poging kraak geldautomaat Rilland


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tomtom (17-5-2012 om 09:29)
Welke mafkees verzind er dan ook om die pin automaat daar weg te zetten je kanverwachten dat het nog wel een keer gaat gebeuren en dat het dan ook goed lukt
Thank you (16-5-2012 om 23:38)
En bedankt weer nu weten we zeker dat het nog langer gaat duren voor dat dat ding weer werk zo handig! en misschien tijd om eens wakker te worden en dat apparaat gewoon weer terug te plaatsen waar het was.
Cookie-instellingen beheren