Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpdiensten op 'Hulpverlening 2006' in Sint Philipsland

Toegevoegd: 27-02-2006, 13.11 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

SINT PHILIPSLAND - In Sint Philipsland zal deze zomer een hulpverleningsevenement worden georganiseerd: 'Hulpverlening 2006'. Het evenement zal plaatsvinden op 24 juni.

De organisatie ligt in handen van de brandweer Sint Philipsland, die dit jaar zestig jaar bestaat. De organisatie is nog bezig met het verzamelen van deelnemers. De organisatie hoopt dat de collega's van de vliegbasis in Woensdrecht zo ver te krijgen dat zij met een E-one blusvoertuig naar Sint Philipsland komen.

Ook zijn contacten gelegd met de SIGMA (Snel Inzetbare Groep ter Medische Assistentie) Midden- en West-Brabant. De afdeling Tholen van het Rode Kruis zal vermoedelijk ook aanwezig zijn tijdens de dag.

Bij het evenement hoort ook een fototentoonstelling. Voor deze tentoonstelling is de organisatie nog op zok naar oude foto's van de brandweer in Sint Philipsland. Mensen die zulke foto's hebben kunnen contact opnemen met Jan-Willem Kempeneers via [email protected].

Meer informatie vindt u op http://www.hulpverlening2006.web-log.nl/.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren