Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Motorrijder over de kop bij Biervliet

Toegevoegd: 17-05-2012, 20.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
BIERVLIET - Op de Lange Betteweg is donderdagmorgen rond 10.30 uur een motorrijder over de kop geslagen en ten val gekomen.


Hij maakte deel uit van een groepje motorrijders die kwam aangereden vanaf de N61. Gekomen bij de kruising met de Lange Betteweg zag hij te laat dat zijn vrienden remden, om deze weg in te rijden. Hij heeft vervolgens te hard met zijn voorrem geremd waardoor hij over de kop is geslagen.

De motorrijder is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bloemenlaan (20-5-2012 om 11:33)
Abs slaat in als je zo hard remt dat je wielen blokkeren en gaan glijden. doordat hij niet meer blokkeerd hoor je dan niet uit te glijden. dus als je anders op je bek gaat dan maar die langere remweg ook al niet uit,tevens is je remweg alleen langer op sneeuw en steentjes.
Rik (19-5-2012 om 19:52)
Dat ABS remmen gaat tegenwoordig wel met 10m/s hoor Anton. Goeie rijder die zonder ABS harder dan 7m/s kan remmen tijdens een noodstop.Het had deze rijder gegarandeerd eerder en rechtop stil gezet.Vooral blijven denken dat je het beter kunt dan een computer, Dan ben je mss ook ooit aan de beurt
Anton ABS (19-5-2012 om 12:08)
ABS verlengt de remweg alleen maar dus daar schiet je vrij weinig mee op dan als je plots moet remmen. Mensen denken altijd oooh, ik heb ABS, mij gebeurt niks, maar ABS zorgt voor een pompend remeffect wat dus je remweg zal verlengen.
? (18-5-2012 om 21:25)
Ik denk dat tijdens een moment van onoplettendheid een VRO ook niet geholpen zou hebben.Heeft op zich goed gehandeld,want anders had hij zo zijn maten omvergekegeld,en dan was de ravage misschien nog groter geweest. Trouwens ook ABS werkt in zulke gevallen niet feilloos denk ik.
Josje (18-5-2012 om 17:32)
Pech Onderweg, maar collega motaar, van harte beterschap ;-)
QuasiMoto (18-5-2012 om 14:34)
@Jan Voldoende afstand houden en goed opletten werkt ook, is veel goedkoper en wekt geen vals gevoel van veiligheid...
Cookie-instellingen beheren