Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Goesenaar beroofd van fotocamera

Toegevoegd: 20-05-2012, 18.01 uur
Door: Manfred Berrevoets
WESTKAPELLE - Op de Zeedijk is zondag rond 13.00 uur een Goesenaar beroofd van zijn foto-apparatuur.


Hij was zojuist aan het fotograferen geweest en had zijn camera in zijn fototas gedaan. Toen hij richting de kleine vuurtoren liep over het voet-/fietspad onderaan de dijk, werd hij door een achteropkomende fietser omver geduwd.

Zijn tas werd van zijn schouder gerukt. De fietser reed vervolgens hard weg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (22-5-2012 om 17:41)
Vlissingse heeft idd gelijk! Je moet steeds meer betalen, maar krijgt er steeds minder voor terug. De hardwerkende man/vrouw komt geld te kort aan het einde van de maand, terwijl je in het verleden geld overhield Maar zolang de rijken maar rijk blijven, de rest maakt niet uit...Toch?
Vlissingse (21-5-2012 om 15:17)
@rico: waarom raar verhaal?net of in westkapelle nooit iets gebeurd,juist in de toeristische dorpen kan zoiets gebeuren met meestal onoplettende toeristen en mensen zoals jij `in een dorp gebeurd zoiets niet` en dit gaat meer gebeuren,zolang de regering niet stopt met bezuiningen op verkeerde dingen
Erik (21-5-2012 om 06:24)
@Rico, raar verhaal? hoe weet je dat ? Ben je er bij geweest? het was op klaarlichte dag dus er moeten mensen zijn geweest die iets hebben gezien. En als het ' verzonnen ' is, komt dat vanzelf aan het licht. Tegenwoordig ben je nergens meer 'veilig ' en wordt je voor een rol 'pepermunt 'al beroofd!
Rico (20-5-2012 om 20:33)
Beetje raar verhaal. vooral in westkapelle? lijkt meer een verzonnen verhaal om verzekering te tillen.
Cookie-instellingen beheren