Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dronken vrouw valt van snorfiets

Toegevoegd: 20-05-2012, 18.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Een 44-jarige Vlissingse is in de nacht van zaterdag op zondag ten val gekomen met haar snorfiets.

Agenten troffen haar rond 03.15 aan in de berm van de Langeleenweg. Bleek dat ze onder invloed van alcohol, in een bocht was gevallen. Ze had last van haar voet en kon niet overeind komen.


Agenten hebben de vrouw meegenomen naar het bureau. Daar bleek dat ze ruim 4,5 maal teveel alcohol had gedronken, haar bromfietsrijbewijs moest ze inleveren.
Een GGD-arts constateerde dat haar voet, als gevolg van de val, vermoedelijk was gebroken. De vrouw is door agenten afgezet bij de Huisartsenpost.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet agent (23-5-2012 om 15:44)
@ Alcohol pas nu...moeten ze dr dan maar laten creperen in een berm? wat ze ook gedaan heeft, je kunt dr niet op straat laten liggen,ook dat hoort bij het werk,iemand laten doodgaan op straat omdat die de regels overtreed..mzzz
Alcohol pas NU ! (21-5-2012 om 16:59)
Afgezet ? speelt de politie nu ook al taxi voor een dronken tor in de sloot ? kon ze zelf geen taxi bellen dan ? als ze niet zoveel gezopen had kon ze dat best, maar ja, de sterke arm doet het toch wel, al die verslaafden netjes wegbrengen, want iets beters hebben ze niet te doen blijkbaar. bah !
Vlissingse (20-5-2012 om 18:30)
Ze denken dat ze kunnen rijden, als ze gedronken hebben. maar nu zie je het: gebroken voet. Hopelijk heb zij een lesje geleerd. Wat ik betwijfel met haar leeftijd.
Vlissinger (20-5-2012 om 18:11)
Verstand komt met de jaren... na 44 jaar is dat blijkbaar nog niet van toepassing. geen rijbewijs meer voor deze dame
Cookie-instellingen beheren