Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer arrestatie in fraudezaak

Toegevoegd: 22-05-2012, 12.24 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Opnieuw heeft de Marechaussee een aanhouding verricht in een groot fraudeonderzoek. In het kader van datzelfde onderzoek werd vorige week een inval gedaan in Middelburg.

Rechercheurs van de Marechaussee hielden vanochtend een 43 jarige Nigeriaanse man uit Eindhoven aan op verdenking van oplichting en fraude. De man wordt verdacht van het aanvragen van kredieten en telefoonabonnementen op naam van een ander persoon.


In zijn woning vond vorige week een doorzoeking plaats. In de woning werden onder andere vermoedelijk valse betaal cheques, bankpassen/ creditcards en identiteitsdocumenten aangetroffen. De man wordt donderdag voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.

Op dit moment zitten naast de 43 jarige man nog drie verdachten vast. Een 37-jarige Nigeriaanse man uit Almere wordt vandaag voor de raadkamer gebracht. Een 27-jarige Nigeriaanse vrouw uit Middelburg en een 43-jarige man uit Amsterdam worden volgende week dinsdag voor de raadkamer gebracht. 

Tijdens het onderzoek is gebleken dat de verdachten in het bezit waren van kopieën van identiteitsdocumenten, loonstroken en bankafschriften.
 

Zie ook:
- Inval Middelburg ging om fraude (15-05-2012)
- Inval in flat Middelburg (15-05-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren