Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 83 km

Onderzoek naar fatale val fietser Middelburg

Toegevoegd: 23-05-2012, 11.22 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie onderzoekt de fatale val van een fietser vanochtend op de Seisweg in Middelburg.
 
Het ongeluk vond rond 09.50 uur plaats. Een buurtbewoner hoorde rond dat tijdstip iemand ten val komen en belde 112. Er werden twee ambulances en een traumahelikopter gealarmeerd, maar reanimatie van het slachtoffer mocht niet baten. De fietser, een oudere man, overleed ter plekke.


De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie Zeeland heeft ter plekke onderzoek gedaan. Volgens de politie ligt een medisch probleem mogelijk ten grondslag aan de valpartij. Bij het ongeluk was geen ander voertuig betrokken.

Vanwege het ongeluk werd de weg door de politie afgesloten tussen de kruising Olmenlaan - Seispark - Seisweg en de kruising Griffioenstraat - Seisweg. De Seisweg is voor fietsverkeer een doorgaande route.

Over dit incident is een nieuwer artikel verschenen met daarbij ook foto- en videomateriaal. Klik hier voor dit artikel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniemn (23-5-2012 om 13:30)
Dat is taai..
Cookie-instellingen beheren