Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 24-05-2012, 21.12 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Woensdag vond rond 20.00 uur in de Wijenburg in Vlissingen een verkeersongeval plaats. Er was sprake van een gewonde.

Een personenauto kwam in botsing met een scooter. De scooterrijder, een 20-jarige man uit Vlissingen, raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.


Zowel de personenauto, bestuurd door een 37-jarige Vlissingse, als de scooter zijn beschadigd. De toedracht van het ongeval wordt onderzocht door de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Christoph van Liere (31-5-2012 om 15:44)
Ik ben het slachtoffer. Verder gaat nu alles goed met me, heb mijn middenhandsbeetje gebroken links, rechter pols gekneusd en 2 dagen pijn aan mijn ribben en hoofd gehad. Ik vind het ook zielig voor de vrouw, die kreeg natuurlijk een hartverzakking.
Ik (25-5-2012 om 21:19)
Ik stond er 10 cm vandaan het was echt erg nog vragen schrijf maat wat dan kijk ik wel of ik reageer op die vragen maar verder die jongen lag nock out op de grond
Vlissinger (25-5-2012 om 13:41)
Toch altijd fijn hier in Botswanaburg dat er altijd 40 man omheen staan en niemand iets doet, bravo helden
Cookie-instellingen beheren