Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zes inbraken in afgelopen dagen

Toegevoegd: 27-05-2012, 13.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De afgelopen dagen is er ingebroken in Biggekerke, Kapelle, Middelburg, Oostburg, Terneuzen en Vlissingen.

Tussen vrijdag 17.00 uuren zaterdag 08.30 uur is ingebroken in een gebouw in de Langestraat in Oostburg. Er is een trombone geslolen die een waarde heeft van honderden euro's. Men is vermoedelijk via een raam het pand binnengekomen.


Zaterdag is een inbraak ontdekt in een woning in de Vroonweg in Biggekerke.  Uit deze woning is een tv weggenomen. Tevens zijn er onlangs diverse meldingen van inbraak gedaan bij de politie. Zo is er zaterdag ingebroken in een woning in Vreedenburg in Middelburg.

Donderdag is op klaarlichte dag ingebroken in een woning in de Elstarstraat in Kapelle en afgelopen woensdag is er ingebroken in een woning in Hellenburg in Vlissingen en in een woning in de Gentiaanstraat in Terneuzen.

Van deze inbraken wordt nog geinventariseerd wat is gestolen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren