Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

Man rijdt 57km te hard bij Kortgene

Toegevoegd: 01-06-2012, 09.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
KORTGENE - Donderdagmiddag rond 14.45 uur is een 33-jarige automobilist uit Burgh-Haamstede staandegehouden door agenten van de politie Zeeland. 

De man reed over de Oost-Westweg nabij Kortgene. De agenten zagen dat hij daar tot twee keer toe andere voertuigen inhaalde over de dubbele doorgetrokken streep. Ook constateerden zij dat de man 157 km/u reed terwijl daar ter plaatse 100 km/u is toegestaan. 


De agenten hielden de man staande en confronteerden hem met hun bevindingen. Zij namen het rijbewijs van de man in, omdat hij meer dan 50 km te hard had gereden. Voor deze snelheid krijgt de man ook nog een proces-verbaal, evenals voor het inhalen waar dat niet is toegestaan. Hiervoor krijgt hij een boete van €220,-.

Over het rijbewijs beslist de officier van justitie verder.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (1-6-2012 om 19:52)
2x inhalen over doorgetrokken streep, en maar 1x boete.
Janny (1-6-2012 om 17:00)
Gerechtigheid!!!! je wordt daar zeer regelmatig met hoge snelheden ingehaald en dan zie je nooit geen politie.
Cookie-instellingen beheren