Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist dodelijk ongeval aangehouden

Toegevoegd: 03-06-2012, 13.40 uur - Update: 03-06-2012, 17.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft zondagmiddag een 24-jarige man uit de gemeente Hulst aangehouden in verband met de dodelijke aanrijding aan de Tolweg in Hulst. De man heeft zich zelf op het politiebureau gemeld. 

Bij de aanrijding kwam een 46-jarige man uit Stekene (B) om het leven en raakte een 44-jarige man uit Stekene (B) gewond. De 24-jarige man is in verzekering gesteld. Hij is ingesloten in Torentijd in Middelburg. 


De auto van de man, een blauwe Alfa Romeo, is bij zijn woning in beslag genomen en zal verder onderzocht worden. Van de man is ook bloed afgenomen voor verder onderzoek. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Zie ook:
- 03/06/2012: Dode en gewonde bij ongeval Hulst


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (5-6-2012 om 13:32)
@ik, als je een fietser zo schept dat hij dood is heb je dat echt wel gemerkt, bv aan je vooruit die aan diggelen is of de doffe klap die zoiets geeft. je hoort gewoon te stoppen na een ongeval, deze persoon is doorgereden, zonder eerste hulp te verlenen, dat vind ik egoistisch, laf, stom
Thomas (5-6-2012 om 07:13)
@wim, Mensen gaan juist met de fiets om ongelukken te voorkomen, uiteraard kan het zijn dat er geen drank in het spel is, maar een 24 jarige automobilist die midden in de nacht naar huis rijd komt natuurlijk ook niet van de bibliotheek..
Anna (4-6-2012 om 16:50)
Makkelijk om te oordelen/veroordelen laten we aan derechter naar gedegen onderzoek, tot dan is hij schuldig voor door rijden naar ongeval. Er zijn zoveel vragen niet beantwoord op dit moment! Ook ik wens famlie van slacht offer sterkte maar ook de familie van deze jongeman.
Vlissingse (4-6-2012 om 09:22)
Oh nou staat erbij dat ie zichzelf heeft aangemeld, dat was eerder nog niet, mijn excuses aan anneke
Wim (4-6-2012 om 08:22)
Allen, laat de rechter bepalen wie er hier schuld heeft. Denk daarbij aan verlichting van de fiets, alcohol verbruik van slachtoffers, ik neem aan dat je niet zo ver op de fiets ga rijden voor alleen maar een watertje te drinken Het onderzoek zal dit verder moeten uitwijzen. Sterkte aan allen.
Jeroen (4-6-2012 om 02:33)
Ik weet de details niet, maar het lijkt er op dat er drank of drugs in het spel waren. In het algemeen vind ik dat daar véél strenger tegen moet worden opgetreden. Veel doden en gewonden vallen elk jaar door drank achter het stuur. Dat moet gewoon stoppen! Drinken en rijden KAN niet samen, NOOIT!
Cookie-instellingen beheren