Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Twee aanhoudingen bij Vestrock

Toegevoegd: 03-06-2012, 21.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - In de nacht van zaterdag op zondag rond 01.25 uur zijn, aan de Stationsweg in Hulst, een 48-jarige man uit Assenede (B) en een 46-jarige man uit Stekene (B) aangehouden. 


Het tweetal werd door agenten aangesproken omdat zij stonden te urineren tegen de hekken bij het terrein waar Vestrock had plaatsgevonden. Bij het aanspreken haalde de 46-jarige man uit naar één van de agenten. Hierop is hij aangehouden. 

De 48-jarige man bemoeide zich met de aanhouding waarop ook hij is aangehouden. De mannen zijn zondag, nadat er proces-verbaal tegen hen is opgemaakt, in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
BruSch (5-6-2012 om 13:14)
Eén der agenten ging gewoon door het lint... Als de politie van Hulst op een juridisch correcte manier had gehandeld, zich kenbaar had gemaakt en de ID van beide heren had gevraagd en PV opgesteld was er waarschijnlijk verder niks gebeurd... Volgende keer maak ik een foto als een agent wildplast...
BruSch (5-6-2012 om 13:12)
Dat de 48 jarige man in het donker zijn vriend wou helpen die op de grond lag, is niet meer dan normaal, omdat nog niemand zich geidentificeerd had als politie... maar deze hebben ze dan ook met 5 of 6 agenten brutaal ingerekend. Een ONGEHOORDE en ongepaste manier van werken... schandalig gewoon.
BruSch (5-6-2012 om 13:11)
Toen de 46 jarige man zich omdraaide en de agent weer aanstalten deed om te duwen/slaan, heeft de man zich enkel verweerd en de agent weggeduwd. Hierop zijn enkele agenten op de man gesprongen en hebben hem hard behandeld. ze hebben een elleboog uit de kom getrokken om de man in de boeien te slaan.
BruSch (5-6-2012 om 13:09)
Wat Jos zegt is waar, de Uinekiosk stond gewoon midden in een plas zeik, dus zijn de 2 heren verderop tegen de omheining gaan plassen. De agenten hebben zich NIET kenbaar gemaakt en hebben zonder enige voorafgaande verwiitiging beide heren zomaar brutaal langs achter in het hekwerk geduwd.
Cor (5-6-2012 om 11:25)
Als dat alles is kun je van een een geslaagd festival spreken. Beetje kinderachtig van billy de kit..
Fonzy (4-6-2012 om 00:32)
Ja hallo hoor, staan er 50 mensen tegen dat hek te pissen omdat de wc overloopt. Worden deze mensen door de politie al pissend tegen het hek geduwd door zo een over fanatiek baasje,duiken 8 agenten op . Flink hoor en kijk eerst eens wat er gebeurd is voor je zo iets doet heren van de wet. Gr Fons
Cookie-instellingen beheren