Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote schade door brand Veerse Meer

Toegevoegd: 05-06-2012, 17.11 uur
Door: Meryem Mouha

KAMPERLAND - Afgelopen nacht heeft een flinke brand gewoed op een opslagterrein van Waterschap Scheldestromen aan de Sint Felixweg bij Kamperland. Meerdere mobiele toiletten zijn daar in vlammen opgegaan en versmolten met het asfalt. Het waterschap en Politie Zeeland hopen dat mensen die eventueel iets hebben gezien dit doorgeven aan de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Op het terrein is een klein twintig toiletten verbrand. Een aantal andere toiletten is door de enorme hitte helemaal ontzet en zijn de deksels van verschillende rolcontainers gesmolten. Ook het gras op de achtergelegen dijk is helemaal zwartgeblakerd.


Net buiten het terrein is ook een toilet afgebrand en versmolten met het asfalt. Dit toilet brandde vanochtend nog na. Ook zijn er vorige week bij de Piet (Kanoa) twee toiletten afgebrand en heeft iemand geprobeerd rond dezelfde tijd drie parkeerautomaten op het parkeerterrein langs de Strandweg in brand te stelen.

Hoeveel het gaat kosten om het terrein op te knappen en de toiletten te vervangen, kan het waterschap nog niet zeggen. Het waterschap doet later vandaag aangifte en hoopt dat er iemand is die een tip heeft.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren