Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Postauto te water in Middelburg

Toegevoegd: 05-06-2012, 22.39 uur
Bij het voorval raakte niemand gewond.
Bij het voorval raakte niemand gewond.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een postbode zal dinsdag 5 juni 2012 niet snel vergeten. Zijn postauto reed vanmiddag namelijk het water in.


Het bestelbusje van Post NL reed aan het einde van de middag het water in bij het Park Veldzigt in Middelburg. De postzakken werden nat uit de auto gehaald. De auto stond vermoedelijk niet goed op de handrem.

De postbode is in ieder geval niet de eerste pechvogel die bij het bedrijvenpark te water raakt. Op 25 juni 2009 reed ook al een auto het water in.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (7-6-2012 om 22:23)
@K. Hoezo goedkope krachten? waar slaat die reactie op? als het gaat over de mensen die ik denk , die rijden NIET in postnl busjes ;)
Jan (6-6-2012 om 22:19)
In Hulst hadden ze de postzakken zo in het water gegooit, blijft in ieder geval de auto droog. Post haalt in ieder geval wel het nieuws de laatste tijd,negatief dat wel.
VdVonck (6-6-2012 om 20:49)
Eerst postzakken en nu een hele bus!
K (6-6-2012 om 13:50)
Dit is het gevolg van al de goedkope krachten bij de post, ook de werkdruk wordt er hoger omdat men met minder personeel meer werk moet verzetten dan kan ik me wel indenken dat er eens een handrem vergeten wordt. wel lastig als je net belangrijke post verwacht
Jane (6-6-2012 om 13:30)
Ivo, is niet waar. Ik deed het ook altijd maar pasgeleden reed mijn auto toch achteruit. voor mij een rare gewaarwording. Hoe kan dat nu? gelukkig niemand gewond
Moes (6-6-2012 om 13:05)
Ik zou wel willen weten waar de post vandaan kwam. Van geleegde brievenbussen? Ik heb best belangrijke post verstuurd, dus dan ga je je zorgen maken.
Cookie-instellingen beheren