Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto belandt in sloot Poortvliet

Toegevoegd: 06-06-2012, 10.19 uur - Update: 06-06-2012, 21.06 uur
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - In Poortvliet is vanochtend een auto in een sloot beland. Niemand liep ernstige verwondingen op.

Het ongeluk gebeurde rond 09.15 uur bij de kruising Bitterhoekseweg - Bram Groenewegeweg. De 38-jarige automobilist uit de gemeente Tholen kwam vanaf de rotonde Bram Groenewegeweg en reed de Bitterhoekseweg in. Daar raakte hij in de berm en reed vervolgens de sloot in.


De bestuurder kon op eigen kracht uit het voertuig komen. Er werd wel een ambulance gewaarschuwd. De bestuurder zelf bleek ongedeerd te zijn gebleven. Zijn auto raakte beschadigd en moest worden weggetakeld.

Op het politiebureau bleek uit een blaastest dat de man bijna 3,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken en hij moest zijn rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janet (7-6-2012 om 12:36)
Ja, kost de gemeenschap alleen maar geld. Zelf voor de kosten op laten draaien.
Marijke (7-6-2012 om 08:50)
Zo iemand belandt letterlijk van de wal in de sloot. Verplicht melden voor AA-cursus en dan maar hopen dat het goed komt. Het gezegde: "Eens een alcoholist, altijd een alcoholist" is hier misschien wel van toepassing gezien het tijdstip!!!
Willempie (6-6-2012 om 23:35)
09.15 uur! 3,5 keer de toegestane hoeveelheid! diep triest. Hier is toch geen enkel excuus aan te voeren! Dit soort lieden kei- en keihard aanpakken, verplicht cursus laten volgen (zelf op laten draaien voor de kosten), rijbewijs afpakken en nooit meer teruggeven.
Cookie-instellingen beheren