Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Vrouw aangereden door busje Goes

Toegevoegd: 06-06-2012, 20.45 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op de Westwal in Goes is woensdag tegen 10.00 uur een 78-jarige fietsende vrouw uit de gemeente Goes aangereden door een busje.


Het busje, dat werd bestuurd door een 42-jarige man uit Yerseke, kwam vanaf de Zusterstraat en wilde linksaf richting Piet Heinstraat. De bestuurder had geen erg in de fietsende vrouw en reed haar aan.

De vrouw raakte door de aanrijding even buiten bewustzijn en ze is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (7-6-2012 om 21:33)
@Loes, dat ik toch precies wat ik al zei? begrijpend lezen :p
Thera (7-6-2012 om 20:29)
@Loes, Jouw mening van automobilisten die bewust een fiets van de weg drukken om in te kunnen halen heeft totaal geen relevantie bij dit aangegeven bericht. Deze automobilist heeft de fietsede vrouwniet gezien en daardoor aangereden zoals je kunt lezen.
Loes (7-6-2012 om 18:06)
Vlissinger: als voetganger heb je voorrang op een zeebrapad,en als fietser niet! lees de theorie boek maar eens voor de auto, maar dit gewoon een dwaas in de bus en daar zijn er veel van, die bijv. gauw even willen inhalen en een tegenligger aan zien komen en daarvoor de fietser van de weg duwt.
Vlissinger (7-6-2012 om 14:05)
Als fietsen heb je ook weinig voorrang op een zebrapad he. gelukkig is de bestuurder niet doorgereden, dat is tegenwoordig namelijk vrij "normaal" aan het worden. beterschap voor de vrouw!
Albert heijn (7-6-2012 om 05:22)
Ik wordt daar zo vaak bijna voor mijn sokken gereden op het zebrapad, bijna geen automobilist geeft daar voorrang. maar de gem, vertikt het er wat aan te doen, wel een dure stoplichtinstallatie bij HUN parkeergarage waar men vaak voor niets moet wachten, dat wel, maar fietsers/voetgangers ?
Cookie-instellingen beheren