Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie Goes zoekt eigenaar fietsen

Toegevoegd: 06-06-2012, 20.47 uur
Eén van de gestolen fietsen. Eén van de gestolen fietsen.
Eén van de gestolen fietsen.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong
GOES - De politie in Goes is op zoek naar de eigenaren van twee fietsen, die tijdens een onderzoek naar fietsendiefstal in Goes zijn aangetroffen en waarvan waarschijnlijk geen aangifte is gedaan.


De eerste fiets is een herenmodel van het merk Gazelle, type Orange. De fiets is voorzien van een AXA-slot en is donkerblauw van kleur. Opvallend detail is dat op het achterspatbord een OK-sticker is geplakt.

De tweede fiets is ook een herenmodel. Deze tweewieler is van het merk Avenue en is donkerblauw en zilvergrijs gekleurd. Ook deze fiets heeft een AXA-slot. De fiets is voorzien van een rood zadelhoesje.

Herkent u uw fiets, neem dan contact op met de politie en bel naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cock (8-6-2012 om 15:43)
Er wordt heel wat gestolen op stations , ik heb ze zien lopen meten met een stok om de juiste bandenmaat te zoeken ! Lekke band ? Los je zo voordelig en snel op .
Wij arendskerkenaren (8-6-2012 om 09:32)
dat er fietsen op station staan en er heel lang staan wilt nog niet zeggen dat er dan spraken moet zijn tot een vrije fietse diefstallen ,, alsnog zit je met je handen dan aan eigendommen van anderen . iets wat eenmaal niet van jou is afblijven ..
Con (7-6-2012 om 12:18)
Als je kijkt naar hoeveel fietsen er blijven staan elke keer op het station,zou je denken dat fietsen niks kosten. ook de mijne is een keer ontvreemd.30 jaar geleden, nooooit meer iets van gehoord overigens...
Joost (6-6-2012 om 21:34)
Op het station word de laatste tijd veel fietsen gestolen. Opgepast dus!
Cookie-instellingen beheren