Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie na vondst hennepkwekerijen

Toegevoegd: 06-06-2012, 21.07 uur
Door: Roland de Jong
NOORDWELLE - Woensdag is in de tuin van een woning aan de Stoofweg in Noordwelle een stekkenkwekerij ontmanteld.


In totaal zaten in de twee zeecontainers 3425 stekjes en 277 hennepplanten. Op de zolder van een schuur werd nog een grote in werking zijnde kweekruimte aangetroffen; maar hier stonden geen planten.

De 68-jarige bewoner werd aangehouden. Hij is in verzekering gesteld en naar Torentijd gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo-ann (8-6-2012 om 13:20)
@Tom: ik zou eens opzoeken in hoeveel staten van Amerika het ondertussen legaal is. En in Spanje en zelfs Belgie. Het is wel een ander beleid dan in Nederland. In deze landen hebben ze "wietclubs". Maar die zijn daar erg legaal. Wel wakker blijven he?
Marijke (7-6-2012 om 19:48)
Sowieso twee zeecontainers in je tuin dan mag je toch wel een lapje grond hebben. Enne ...... buren wisten zij niet wat daar opgeslagen was?
Thera (7-6-2012 om 19:16)
@MarKush, het is inderdaad tijdverspilling...in Torentijd zitten. Evenals 20 jaar vooruit te denken en niet de werkelijkheid van het heden te kunnen/willen beleven door eigen onwetendheid of andere reden en hiernaar te denken en te handelen.
Tom (7-6-2012 om 16:30)
@ MarKush: wie is hier nu kortzichtig? Nederland is het enige land waar hennep gedoogd wordt (wat betekend dat het dus bij wet verboden is) en ook hier wordt steeds meer aan banden gelegd. Over 20 jaar is ook in Nederland wiet illegaal!
MarKush (7-6-2012 om 14:15)
Kortzichtig van je 'arme donder' Ik heb het met je te doen. Want over 20 jaar is deze 'rotzooi' wereldwijd legaal. Gelukkig is nu het gros van de mensen niet zo ontwetend als jou...Tijdverspilling dit, ondertussen lopen er wel pedo's en verkrachters vrij rond. Omdat ze hier hun tijd aan verspillen.
Ineke (7-6-2012 om 10:21)
Zie je nu dat het pensioen niet moet worden verlaagd
Cookie-instellingen beheren