Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Veel boetes bij grote controle Hulst

Toegevoegd: 08-06-2012, 11.21 uur
Tijdens de controle werden diverse boetes uitgedeeld. Tijdens de controle werden diverse boetes uitgedeeld.
Tijdens de controle werden diverse boetes uitgedeeld.
© Foto: Thijs Geene
Door: Roland de Jong
HULST - In Hulst en omgeving zijn tijdens een grote verkeerscontrole donderdag in totaal 35 boetes uitgeschreven. Tijdens de controle werkte de politie samen met de douane, het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) en de Belastingdienst.


Tien mensen droegen geen autogordel en zeven voertuigen hadden getinte ramen. Een zelfde aantal personen belde niet handsfree. Twee anderen hadden een lekke uitlaat en eveneens twee voertuigen hadden slecht profiel op de banden.

Twee personen kregen een boete voor het onnodig geven van signalen. Eén persoon voerde mistlampen terwijl dit niet mocht en een ander had losliggende lading. Ook werd een boete uitgedeeld voor het niet voeren van de juiste kentekenplaat op een aanhangwagen.

Een ander had een verlopen rijbewijs en ook was er iemand die geen rijbewijs bij zich had. Verder werden nog twee personen gecontroleerd die nog een boete hadden openstaan. Beide boetes (één van 300 euro en één van 168 euro) zijn ter plaatse betaald.

Bij de controle werden passerende voertuigen gecontroleerd middels een ANPR-voertuig van het KLPD. Deze auto kan kentekens lezen en vervolgens kijken of er bijvoorbeeld boetes open staan bij de bestuurder. Deze auto had 32 hits. Met vijf bestuurders is een betalingsregeling met de belastingdienst afgesproken.

Door de Douane werd één voertuig aangetroffen die op rode diesel reed.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Guy richards (9-6-2012 om 10:59)
@ Cliffie, nee, die herkent geen buitenlandse nummerplaten, dat is ons deel als nederlander van de gelijke behandeling van alle europeanen, wij "criminelen" krijgen wel robocop met de cyberwarfare achter ons aan, maar de buitenlandse maffia ? rijd u maar lekker door hoor, welkom in nederland !
Bert (9-6-2012 om 09:37)
Als je je aan de wet/ regeltjes houd is er niks aan de hand, auto goed onderhouden ipv bezuinigen op onderhouds kosten?
Bob (9-6-2012 om 09:16)
Is geen razzia, is gewoon normale controle en als je je niet aan de regels houd.....jammer. Jullie vinden het gewoon shit dat je gepakt wordt! Ik ben ook aangehouden maar alles was in orde dus ik mocht door.Tis niet zo moeilijk hoor, om je normaal te gedragen!
Selle (8-6-2012 om 23:43)
Zo nu nog een grote controle voor die hufters die het niet nodig vinden om richting aan te geven als ze aan een kruising komen of ergens moeten afslaan
Ijkema (8-6-2012 om 21:50)
Klink als een razzia, 35 boete's wat een macht allemaal.
Jimmy (8-6-2012 om 20:03)
Gisteravond overwerken ik dacht even frietje , maar 1 minuutje rijden van het industieterrein naar hulst , 30 sec later aan de kant controle !! Een waarschuwing voor de uit laat ? NEE 240€ boete stoer hoor politie hulst voor iemand die nog wil werken , kan ik 2 weken elke avond voor werken!!!!!
Cookie-instellingen beheren