Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 16 km

Automobilist drinkt vijf keer te veel

Toegevoegd: 09-06-2012, 10.52 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een 62-jarige automobilist uit de gemeente Borsele is vrijdag rond 20.30 uur op de Beukenhof in Goes aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.

Op het politiebureau bleek dat hij ruim vijf maal de toegestane hoeveelheid had gedronken. Daarom zou zijn rijbewijs moeten worden ingevorderd maar dat bleek ongeldig te zijn verklaard.


De man is zaterdagmorgen na verhoor en opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
V.e.r. bannen (9-6-2012 om 17:35)
Kunnen we, na baggerwerkzaamheden niet een eiland opspuiten midden in de Westerschelde en daar al dit soort randdebielen naar toe verbannen! Niet in Torentijd want dan kosten ze de gemeenschap ook nog geld!
Bobo (9-6-2012 om 14:36)
Auto inbeslagneemen er een pakketje schroot van makken en terug geven aan meneer leert hij er misschien wat van
John de Graaff (9-6-2012 om 12:39)
Daar snap je toch geen moer van , 5x te veel gedronken ! Rijbewijs is al ongeldig verklaard , En dan laten ze hem gewoon , met een proces verbaal weer vrij . Dus zou hij de auto weer kunnen pakken . en alsnog iemand dood rijden . Goed bezig Justitie van Nederland , Schande !!!
Jan (9-6-2012 om 12:08)
62jaar en nog steeds zuipen en achter het stuur ,een ongeldig rijbewijs en dan snapt hij het nog steeds niet????wel zo´n vent moeten ze opnemen in een kliniek. Dit zijn toekomstige moordenaars op vier wielen.
Guy richards (9-6-2012 om 11:22)
Vrijdag avond aangehouden, zaterdag morgen weer vrij, zarterdag middag ff langs de sloop en zaterdag avond weer met de auto naar de kroeg. justitie, u staat gewoon voor l*l.u leverd een wanprestatie door dit soort criminelen te laten lopen. morgen rijd ie er een dood of invalide , en dan ?
Marijke (9-6-2012 om 11:02)
Wanneer zijn rijbewijs ongeldig wordt verklaard moet hij ook meteen zijn auto inleveren.
Cookie-instellingen beheren