Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Vrouw dronken door Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 10-06-2012, 14.35 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In de Westerscheldetunnel is zondag rond 02.30 uur een 25-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen betrapt op rijden onder invloed.

Agenten die in een politieauto door de Westerscheldetunnel reden, zagen haar met meer dan de toegestane 100 kilometer per uur rijden. Ook reed de vrouw steeds op de linkerrijbaan.


Bij het busstation aan de Buitenhaven Terneuzen werd een stopteken gegeven en moest de vrouw een blaastest afleggen. Zij bleek meer dan twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. Er werd proces-verbaal opgemaakt en de vrouw kreeg een rijverbod van 5 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michael (12-6-2012 om 13:27)
Zeker rijbewijs innamen min 1jaar. Plus de EMA cursus laten doen. Laten boeten voor haar gedrag.
Remco (10-6-2012 om 22:30)
Lekker bezig, 25 jaar en nog geen verstand. Zo dronken en dan nog te hard rijden ook, dat is spelen met je rijbewijs.EMA cursus zou goed voor haar zijn
Cookie-instellingen beheren