Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man schopt tegen politieauto

Toegevoegd: 10-06-2012, 14.36 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 25-jarige Vlissinger is zaterdag even na 20.00 uur in de Sarazijnstraat in zijn woonplaats aangehouden wegens baldadigheid.

De man liep met vrienden door de Sarazijnstraat en sloeg en schopte tegen een passerende politieauto, waarop hij werd aangehouden. De anderen probeerden de aanhouding te belemmeren. Zij gedroegen zich opdringerig en verbaal agressief en werden door de politie met enig duw- en trekwerk en met het dreigen van gebruik van pepperspray op afstand gehouden.


Op het politiebureau bleek dat de 25-jarige een bolletje hasj bij zich had. Hij deed hiervan afstand en het werd vernietigd. De man is later op de avond, met een bekeuring op zak, weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (11-6-2012 om 09:05)
Zet zo iemand maar eens een nachtje vast.
Connie (11-6-2012 om 06:15)
Goedkope manier om van je straf af te komen, die deu word die ook betaald door de schopper ??
Kees (10-6-2012 om 20:11)
25 jaar en nog geen gezond verstand........ Sommigen denken met hun baldadigheid boven de wet te staan. Triest volk idd. lol kan je ook hebben zonder je zo "stoer" op te stellen.
Francois (10-6-2012 om 16:14)
Ik denk iets met vorderen, beletten en belemmeren... Triest volk.... Lekker simpel....
Cookie-instellingen beheren