Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Dronken automobilist verraadt zichzelf

Toegevoegd: 13-06-2012, 11.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
HOEK - Dinsdag, net na 18.30 uur is het rijbewijs ingevorderd van een 50-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen omdat hij veel te veel had gedronken. 

De man raakte even daarvoor op de Hoekseweg op de andere weghelft en daar reed toevallig een politieauto. De agenten reden de man achterna en even later zagen ze hem parkeren en uitstappen.  


De automobilist werd aangehouden en op het politiebureau wees een blaastest uit dat hij meer dan 3,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 10 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dubbelop (17-6-2012 om 00:03)
@Jan; ik begrijp uw verontwaardiging, maar "het rijbewijs werd ingevorderd" en daarna kreeg hij nog een rijverbod van 10 uur(?) Ik neem aan dat je zonder rijbewijs toch al niet meer mag rijden? Maar ja, in sommige landen kennen ze ook straffen van meerdere malen levenslang.
Johanna (13-6-2012 om 18:19)
Ben ik even blij dat er net een politiewagen voorbij kwam! Al die zuipschuiten op de weg en elke dag weer! Hopelijk wordt die man heel goed aangepakt!
Jan (13-6-2012 om 12:36)
Jawel weer zo´n moordenaar met 4 wielen een ding begrijp ik niet ze komen er weer makelijk mee weg een rijverbod van 10 uur wel het is te gek voor woorden zulke mensen leren het toch nooit . Als ik iemand een klap voor zijn kop geeft dan wordt ik direct naar het hotel Torentijd gebracht RA RA
Cookie-instellingen beheren