Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 63 km

Aanhoudingen voor diefstal brandstof

Toegevoegd: 14-06-2012, 16.47 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - De politie Zeeland heeft de laatste weken onderzoek gedaan naar verdachten die zich schuldig hebben gemaakt aan diefstallen van dieselbrandstof uit geparkeerde vrachtwagens en wegenbouwmachines in de omgeving van Hulst en Sint Jansteen. 


Naar aanleiding hiervan zijn op dinsdagochtend in Hulst een 26-jarige man en een 22-jarige vrouw uit Putte (B) aangehouden en in verzekering gesteld. Beiden zijn overgebracht naar Torentijd in Middelburg. De verdachten worden er ook van verdacht betrokken te zijn bij diefstallen van dieselbrandstof in de gemeente Stekene (B).  

In totaal wordt de hoeveelheid weggenomen dieselbrandstof geschat tussen de 10.000 en 15.000 liter. Ook namen ze bij een inbraak nog een gereedschapskist mee en vernielden ze de toegang van een kantoorkeet.

De politie doet nog verder onderzoek in deze zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren