Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje zwaargewond bij ongeluk Yerseke

Toegevoegd: 15-06-2012, 20.09 uur
Door: Manfred Berrevoets
YERSEKE - Een 16-jarig meisje uit Yerseke is vrijdag zwaargewond geraakt toen zij in botsing kwam met een fietser. 


Een groepje van 40 leerlingen van een school uit Yerseke fietsten rond 11.15 uur over de Postweg, richting Kapelle. Uit tegenovergestelde richting kwam het 16-jarige meisje aangereden op haar snorfiets.

Door nog onbekende oorzaak botste zij tegen één van de fietsers uit de groep, een 11-jarig meisje uit Yerseke. Beiden kwamen allebei ongelukkig ten val en raakten daarbij gewond.  

Het 16-jarige meisje is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Na onderzoek daar is ze met spoed overgebracht naar het UMC in Rotterdam.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (24-6-2012 om 13:45)
Dat gezanik steeds over die mobieltjes (Jack), je kan ook met je gedachten ergens anders zitten ZONDER mobiel, in de auto en op de fiets en zelfs al lopend kan je ongelukje krijgen omdat je aan het fantaseren ben. Paaltje, knal, auw hoofd, door wat?
Editie Yerseke (23-6-2012 om 14:33)
Ik ben van berichten over Yerseke. De 16 jarige heeft veel gebroken ribben etc. Het 11 jarige meisje komt van een school uit Yerseke. De scholieren gingen naar een bootjeswedstrijd met zn allen. En wat Jack zegt, ze had haar mobiel NIET in de hand!
Bec (17-6-2012 om 20:16)
Gelukkig heeft niet iedereen vooroodelen zoals Jack! je weet niet of het meisje zat te bellen en is er evengoed slecht aan toe. Er kan vanalles gebeurt zijn dus niemand hoeft hier te vertellen hoe het zit. Beide kinderen moeten snel weer beter worden en daarmee sterkte aan de ouders.
Jack (16-6-2012 om 19:41)
Die op de fiets zat vast met de mobiel in der handen ik hoop dat het 16 jaar meisje het ret
Cynthia (16-6-2012 om 19:10)
Doodziek word je van scholieren die 3 of 4 naast elkaar rijden en voor anderen op de tegemoetkomende baan geen ruimte laten. Je vraagt je als lezer toch af of het in dit geval ook weer zo was.....
Steef (16-6-2012 om 16:51)
Je kan dit verhaal van 2 kanten bekijken. de groep fietsers reden zo naast elkaar dat de snorfietser er amper langs kon komen (dit gebeurd altijd) of de snorfietser reed op de fietspad waar ze tegen het verkeer in aan het rijden was (wat ook altijd gebeurt) Sterkte met iedereen.
Cookie-instellingen beheren