Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 265 km

Hennepkwekerij in Middelburg

Toegevoegd: 18-06-2012, 20.58 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het centrum van Middelburg is maandagmorgen een hennepkwekerij ontdekt. Dat meldt de politie.


De kwekerij bevond zich in een woning aan de Houtkaai. Volgens de politie was de kwekerij gesitueerd in een slaapkamer.

De kwekerij is ontmanteld en alle plantjes en de benodigde spullen zijn vernietigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Retardo (20-6-2012 om 10:00)
Het bericht hoort te zijn: Lokale thuis-kweker opgepakt voor een paar kleine wietplantjes in zijn slaapkamer (houtkaai / 3x3 meter). Het waren er zeker wel 5! Ook alle lampen etc. zijn kapot gemaakt evenals de wiet die losstaand van elkaar best goed te gebruiken zijn voor andere dingen.
Jeff (19-6-2012 om 23:03)
NO Blower.. Lees ik nou goed dat je aan het klagen bent over het feit dat iemand een kwekerij heeft en dat jij daar dan voor op draait kwa kosten? Laat me niet lachen... En ik zal je meteen ff uit de droom helpen. Die rekening gaat toch wel omhoog, kun je niet iemand de schuld van geven.
Kush (19-6-2012 om 22:50)
'n.o. blower' je weet niet veel van deze materie. Anders zou je niet zo'n kortzichtige reactie hebben. WAAR?? staat dat de stroom afgetapt is?? ff snel ?? ben je kleine 3 maanden mee bezig. Misschien was het wel een medi wiet roker/patient. Ojaw een koelkast is misschien nog wel duurder.Proost
N.O. Blower (19-6-2012 om 20:15)
Oppakken die gasten, natuurlijk weer illegaal stroom afgetapt, kunnen wij uiteindelijk weer voor opdraaien middels een hogere rekening van de delta! Enne Kush! gewoon een wietroker die bezig is met een eigen voorraad? voor de verkoop zeker, ff snel veel geld verdienen bedoel je!
Kush (18-6-2012 om 21:57)
Hmz...Hoeveel plantjes...? Of durven ze niet te zeggen dat het maar om een paar plantjes gaat. Gewoon een wietroker die niet elke keer belachelijk veel voor een stukje bloem wil betalen. Geld en tijdverspilling van politie en de belastingen miljoenen,...Peace
Cookie-instellingen beheren